Eurosong for kids

Thor tocht door het donkerLigt het aan mij, of zingen die kids gewoon écht stukken beter dan de volwassen deelnemers aan het echte Eurosongfestival?

3 december: Jan Ruysbergh kan de avond prima verwoorden.
Op voorhand hield iedereen zijn hart vast voor de live-uitzending, want de Roemenen zijn het nog niet echt gewoon flitsende televisie te maken. Het is al bij al nog goed gekomen met wat hulp van andere landen, die onder meer voor belichting en een modern decor zorgden. De intro was weliswaar wat oubollig, en ook de over-acterende 12-jarige Ioana Ivan werkte al vlug op de zenuwen. Ergerlijk was bovendien dat Ioana na vijf minuten smeekte om assistentie van een volwassen presentatrice omdat ze te klein is voor zo’n belangrijk evenement. "Laat het maar aan de groten over": geweldige boodschap voor de kids op een Junior Songfestival.

(...) Hoewel de meeste liedjes vijf seconden na de laatste noot alweer helemaal uit het geheugen verdwenen waren, viel toch op dat sommige kinderen echt wel over een indrukwekkende stem beschikken. (...) Veel Vlaamse finalisten uit Idool en Star Academy kunnen er niet aan tippen. #

Google+ Badge