Kama meets Gaia

Jager Luc 'Kamagurka' ZeebroekDit is Luc. Zijn geweer is z'n beste. Wie denkt dat Luc een jager is heeft het bij het rechte eind: Luc is een jager, maar geen gewone.
Je kan het misschien cru vinden dat ik op jagers schiet. Ik doe dat alleen maar om het bestand van de jagers in evenwicht te houden. Anders krijg je een wildgroei van jagers. Ik schiet ook alleen de gekwetste exemplaren of degene die niet goed functioneren. Die zijn ook veel onzekerder als ze mikken, en dan krijg je sneller ongelukken. Dat is ook veiliger voor de andere mensen. Sinds het invoeren van fluobandjes kan ik ze veel beter zien, natuurlijk. Ik kan er zo een stuk of tien per week schieten. Ik denk dat dat wel ideaal is om hier het jagersbestand in evenwicht te houden, in het bos.
Laten we even duidelijk zijn: de Belgische dierenbeschermers van Gaia hebben een hilarische clip opgenomen met Luc 'Kamagurka' Zeebroek. Let op de grijns van Kama aan het begin van het filmpje. Is het toevallig dat er de afgelopen weken een aantal jagers is doodgeschoten?

Google+ Badge