Nog meer diefstal

Michael's post van gisterenavond herinnerde mij eraan dat ik nog iets ging schrijven over mijn weblogstalk(st)er. Het is ondertussen al enkele maanden geleden sinds ik ontdekte dat er een imitator rondliep, maar bij het opnieuw bekijken van zijn/haar berichten wordt ik nog steeds boos.

Het eerste teken ontdekte ik via Technorati, door gewoon eventjes op te zoeken wie allemaal naar dit weblog linkt. Daar stond toen ook ene Orion-Mark tussen. Uit nieuwsgierigheid ben ik even gaan kijken wat ie zo allemaal schreef, maar wat ik vond was verontrustend.

Niet alleen pikt hij/zij letterlijk inhoud, ook de commentaren worden gestolen. Zowel ikzelf als mijn vriendin worden schandeloos nagepraat. Zelfs het fotoalbum bevat gerief dat van mij is. Om vergelijken makkelijker te maken, hier een kort overzichtje. (Met de nageaapte commentaren erbij zou de lijst alleen maar langer worden.)
Ik heb indertijd eens uitgezocht hoe het zit met de 'terms & conditions' van MSN Spaces maar heb toen besloten nog geen stappen te ondernemen. Het was mijn bedoeling te wachten tot ik meer te weten kwam over wie dit is. Spijtig genoeg is de kopieermachine eind augustus stilgevallen, waardoor ik nog steeds niet weet om wie het gaat.
Een reactie posten

Google+ Badge