25 MB Hotmail


Dit wist ik eigenlijk al enkele maanden maar ik heb het nu pas gedurft. De vriendjes van de VGK postten namelijk een kleine tutorial om de inbox van je Hotmailaccount wat groter te maken. Zelf gebruik ik reeds enkele maanden een veel grotere Gmailaccount, maar ik blijf toch ook gebruik maken van die hotmailaccount(s). Het is een beetje nostalgie eigenlijk, zo'n brievenbus die nu ondertussen al bijna 10 jaar meegaat.

Terug ter zake nu. Hoe ga ik van 2 MB van 25 MB?
  1. Ga naar je Hotmail-inbox, instellingen, mijn profiel.
  2. Kies als land "Verenigde Staten" in, bij staat Florida of Californië, en bij postcode 33332 (voor FL) of 90210 (voor CA).
  3. Sla dat op, en verander bij Taal Nederlands in Engels.
  4. Ga naar http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose en druk op "Close Account". (Hier was ik zelf nogal bang, maar als je even de lettertjes leest staat er dat je account nog een tijdje blijft bestaan. Al wat je moet doen is gewoon even uitloggen en inloggen. Het werkt echt, en de andere mensen bevestigen het ook allemaal.)
  5. Log nu opnieuw in bij Hotmail met je normale naam en paswoord.
  6. Negeer de reclame die je eventjes te zien krijgt.
  7. Doe een bescheiden vreugdedansje wanneer je merkt dat je inbox spontaan met 23 MB is uitgebreid, en dat dit op termijn (een maand) zelfs 250 MB zal worden.
  8. (Je kan nu je taal terug veranderen naar Nederlands, maar van die landeninstellingen zou ik toch afblijven nu.)
Een reactie posten

Google+ Badge